Zusterbedrijf Immo ID Espana

Zusterbedrijf Immo ID Espana

Ons zusterbedrijf Immo ID Espana is gespecialiseerd in het zoeken van uw droomwoning aan de Costa Blanca en Costa Calida.

Zoek je een ideaal buitenverblijf aan de Spaanse Kust? Laat je helpen door Immo ID Espana. Stap voor stap helpen zij jou de juiste keuze maken. In geval van twijfel nemen zij je graag - gratis - mee op bezichtigingstrip. 

Bij Immo ID Espana kies je voor een persoonlijke aanpak. Het allerbelangrijkste? De ondersteuning van jou als klant. In elke fase van de verkoop staan zij aan jouw zijde. Ook tijdens de periode na verkoop.

 

WAAROM WONEN AAN DE COSTA BLANCA?

De Costa Blanca, ook wel Witte Kust genoemd, strekt zich uit over de provincie Alicante in het Zuidoosten van Spanje. Al jaren populair als zonnige en zomerse bestemming. Zelfs in de wintermaanden reizen veel
Belgen, Nederlanders en Duitsers naar de Costa Blanca.

Met een 220 km lange kustlijn aan de Middellandse Zee, adembenemende groen beboste valleien en indrukwekkende bergen spreekt de Costa Blanca enorm aan.

 

WAAROM WONEN AAN DE COSTA CALIDA?

De Costa Calida, of warme kust, is een 250 kilometer lange kustlijn in de provincie Murcia. Kleine en smalle baaien omgeven door palmbomen en prachtige uitgestrekte witte stranden aan de wilde zee, de perfecte plaats om tot rust te komen. Vele gebieden aan de Murcia kuststreek vallen onder de natuurbeschermingsregeling, waardoor er veel natuur overblijft om te ontdekken.

Kortom, hier kan je volledig ontspannen en tot rust komen.

 

WAARIN VERSCHILT IMMO ID ESPANA? 

Immo ID Espana is een kantoor waar je je thuis voelt. Het enige wat voor ons telt is dat jij, onze klant, de juiste keuze maakt. Het grootste verschil tussen ons en onze concurrenten is dat wij betrokken blijven, 
ook na de verkoop. Heb je nog wat meubels nodig om je nieuwe appartement te vullen? Onze eerlijke mening en goede smaak krijg je er gratis bij!

 

INFOAVOND

Wij heten u van harte welkom met een hapje en een drankje op de komende infoavonden van immo ID Espana! U kan zich steeds inschrijven via de website, via mail info@immoid.be of via telefoon op het nummer 0474/24.24.48

 

BRON: https://www.immoid-espana.be/nl/