Kantoor Mechelen

INSTAPKLAAR APPARTEMENT OP 2 DE VERDIEPING MET TERRAS
2610 WILRIJK
Prijs : € 174.500
1
2
Instapklaar appartement op de 2e verdieping met terrasje. Inkomhal, grote, lichtrijke leefruimte met open uitzicht. Volledig ingerichte keuken (keramische kookplaat, dampkap, oven en microgolfoven, koelkast met diepvries) met toegang naar een terras. Grote berging. Toilet, Badkamer met douche en lavabo. Individuele verwarmingsinstallatie en aansluiting voor de wasmachine. 2 grote slaapkamers. Gemeenschappelijke fietsenberging. Geen lift. Zeer rustig appartement dankzij recente, dubbele beglazing. Lage gemeenschappelijke kosten (+/-€ 35) Ook ideaal als investering met gegarandeerde verhuring ! Super goede ligging op wandelafstand van alle winkels en kortbij invalswegen. Mogelijk klein beschrijf.
MOOI INSTAPKLAAR APP OP 8ste V MET 2 SLAAPKAMERS EN 2 TERRASSEN
2800 MECHELEN
Prijs : € 179.000
1
2
Mooi, instapklaar appartement op de 8e verdieping, met 2 slaapkamer en 2 terrassen. Inkomhal, zeer lichtrijke living met salon en eetplaats dat uitgeeft op een terras. Geïnstalleerde keuken met toestellen (fornuis, dampkap, ijskast, diepvries, vaatwas). Berging en apart toilet. In de nachthal is een grote vestiairekast. 2 slaapkamers welke uitgeven op een extra terras. Badkamer met ligbad en lavabomeubel. Kelder en fietsenstalling. Mogelijkheid om een ondergrondse garagebox te kopen € 23.000. Zeer goede ligging, kortbij winkels, centrum en invalswegen.
MULTI FUNCTIONELE GLVL / WOONST / RB&B / B&B MET MOOIE TUIN
2800 MECHELEN
Prijs : € 283.000
1
3
Een uniek pand op het gelijkvloers van +/- 220 m2 op een terrein van 420 m2 met een terras en mooie tuin. Het pand kan als woonst, RB&B en/of B&B worden ingericht. De multi-functionele ruimte, gelegen aan de achterzijde van een appartementsgebouw,  is reeds ingericht met een garage / inkomdeur, een inkomhal met technische berging, een open ruimte met keukenhoek, diverse units welke als bureel of slaapkamer kunnen worden gebruikt, sanitaire ruimte met douche en lavabo, toiletten en extra berging.  Alle ruimtes zijn voorzien van tv distributie, internet/fax en ingebouwde verlichting. Het platte dak is vernieuwd en volledig geïsoleerd, er is een vernieuwde CV-installatie op gas (2014), alle leidingen van water, gas en elektriciteit zijn vernieuwd . Mits enkele aanpassingen kan je van dit pand een unieke loftstijl maken. Gelegen in een rustige straat, kortbij het centrum, station en invalswegen en naast het nieuwe stadsproject « Zorro » aan de Leuvense vaart.
MOOI APPARTEMENTS MET 2 SLAAPKAMER EN GROOT DAKTERRAS
2570 DUFFEL
Prijs : € 239.000
1
2
Mooi appartement met 2 slaapkamers en groot dakterras. Inkomhal, lichtrijke leefruimte (salon + eetplaats) met half-open, ingerichte keuken en grote berging. 2 slaapkamers + wand met ingemaakte kasten. Badkamer met ligbad/douche en lavabomeubel. Toegang naar het dakterras in hout is via de ingang. Het gebouw is voorzien van een lift en fietsenberging. Centraal gelegen in de dorpskern, kortbij invalswegen, fietsroutes en op wandelafstand van het centrum.
MOOI HOEKAPPARTEMENT 1steV MET 3 SLAAPKAMERS & TERRAS
2570 DUFFEL
1
3
Mooi hoekappartement op 1e verdieping met 3 slaapkamers en terras. Inkomhal, grote lichtrijke leefruimte (salon + eetplaats) met open, ingerichte keuken, aansluiting met een terras.  2 slaapkamers waarvan 1 uitkomt op het terras.  Badkamer met ligbad en lavabomeubel. 3e slaapkamer met een eigen badkamer voorzien van douche en lavabo. Grote berging.  Het gebouw is voorzien van een lift en fietsenberging. Centraal gelegen in de dorpskern, kortbij invalswegen, fietsroutes en op wandelafstand van het centrum.
MOOI DUPLEX APPARTEMENT MET 1 SLAAPKAMER EN LEUK TERRAS
2570 DUFFEL
Prijs : € 215.000
1
1
Mooi duplex appartement met 1 slaapkamer en leuk terras. Inkomhal met op de 1e verdieping de slaapruimte met annex, een douchekamer met lavabo en toilet + berging. Via de trap bereik je de lichtrijke leefruimte (salon + eetplaats) met open, ingerichte keuken.  En is er een leuk terras.  Het gebouw is voorzien van een lift en fietsenberging. Centraal gelegen in de dorpskern, kortbij invalswegen, fietsroutes en op wandelafstand van het centrum.
MOOI INSTAPKLAAR APP OP 6de V MET 2 SLAAPKAMERS EN 2 TERRASSEN
2800 MECHELEN
Prijs : € 199.000
1
1
2
Mooi, instapklaar appartement op de 6e verdieping, met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Inkomhal, zeer lichtrijke living met salon en eetplaats dat uitgeeft op een terras. Geïnstalleerde keuken met toestellen (fornuis, dampkap, ijskast). Berging en apart toilet. In de nachthal is een grote vestiairekast. 2 slaapkamers welke uitgeven op een extra terras. Badkamer met ligbad en lavabomeubel. Kelder en fietsenstalling. Mogelijkheid om een ondergrondse garagebox te kopen € 23.000. Totaal vernieuwde elektriciteit met goedgekeurd attest en nieuwe ramen + Airco. Zeer goede ligging, kortbij winkels, centrum en invalswegen.
MOOI, TOTAAL GERENOVEERD APPARTEMENT
2800 MECHELEN
Prijs : € 218.000
1
2
Mooi, totaal gerenoveerd appartement op de 7e verdieping, met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Inkomhal, zeer lichtrijke living met salon en eetplaats dat uitgeeft op een terras.  Volledig geïnstalleerde, moderne keuken met toestellen. Berging en apart toilet. In de nachthal is een grote vestiairekast. 2 slaapkamers welke uitgeven op een extra terras.  Nieuwe badkamer met douche en lavabomeubel + aansluiting wasmachine/droogkast. Elektrische rolluiken, Daikin airco.  Kelder en fietsenstalling. Mogelijkheid om een buitenstaanplaats te huren. Totaal vernieuwde elektriciteit met goedgekeurd attest en nieuwe ramen.  Algemene kosten € 190 per maand (incl. verwarming en water). Huidig EPC dateert van vóór installatie dubbele beglazing, na herberekening EPC = 156. Super goede ligging bij alle grootwarenhuizen, op wandelafstand van de stad en kortbij alle invalswegen en openbaar vervoer.
INSTAPKLAAR DUPLEX APPT MET 2 SLAAPKAMERS EN MOOI TERRAS
2800 MECHELEN
1
1
2
Lichtrijk, instapklaar duplex appartement (op de 3e verd.) met 2 slaapkamers en terras met mooi uitzicht. Mooie leefruimte met ruim salon dat uitgeeft op een aangenaam terras (met berging) en uitzicht op de groene omgeving. Eetplaats met aansluitend een half open keuken en bureau met maatkasten.  Kleine berging waar ook de aansluiting van de wasmachine en droogkast is voorzien. Via een open trap bereik je de verdieping met 2 slaapkamers, apart toilet en badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel. Er is nog een grote bergzolder en op niveau -1 is er nog een extra berging + garagebox (prijs € 28.000).  Lift en gemeenschappelijke fietsenberging. Zeer goede ligging kortbij de invalswegen en station, supermarkten op wandelafstand en het centrum op fietsafstand.
OP TE KNAPPEN APPARTEMENT MET 1 SLAAPKAMER EN TERRAS
2800 MECHELEN
Prijs : € 118.000
1
1
Op te knappen appartement met 1 slaapkamer en terras. Ideaal voor starters en/of  investeerders. Het appartement bestaat uit een inkomhal met vestiairekast, mooie leefruimte, badkamer en keukentje. Het terras heeft een prachtig uitzicht over de stad Mechelen. Klein beschrijf mogelijk. Ideale ligging, op wandelafstand van centrum Mechelen, winkels en openbaar vervoer in de nabijheid, direct bij oprit autostrade Brussel – Antwerpen.
1 2 3 >|
Pagina 1 van 3 [21 zoekertjes]
Kantoor Brussel
Ambiorixsquare 32
1000 Brussel
Tel. 02 / 231.13.54 
Fax. 02 / 231.13.58 
E-mail: brussels@immoid.be
Kantoor Mechelen
Keizerstraat 18
2800 Mechelen
Tel. 0474 / 24.24.48 

E-mail: info@immoid.be

Kantoor ST-Kat-Waver
Lemanstraat 56
2860 St-Kat-Waver
Tel. 0474/24.24.48 

E-mail: info@immoid.be

Controle Instantie : BIV Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel
Erkend vastgoedmakelaar BIV België 204.804
Erkend vastgoedmakelaar BIV België 506.854

Onderworpen aan de deontologische code BIV : www.biv.be
Onderworpen aan de BIV plichtenleer