Handel / kantoor

HANDELSPAND (130 m²) MET ATELIER (115 m²) & ZOLDERVERDIEP (130 m²)
2800 WALEM
Prijs : € 159.000
Handelspand met een vloeroppervlakte van 130 m2 met achteraan een atelier (volledig te renoveren !) van 115 m2 en een zolderverdieping van 130 m2. Dit pand heeft stedenbouwkundig diverse mogelijkheden.  Men kan handel combineren met woonst of mits verbouwingen kan men een handel + een aparte woonentiteit voorzien indien aan voldoende woonkwaliteit wordt voldaan (zie stedenbouwkundige verordening). Een afzonderlijke toegang moet bekeken worden om alsnog de breedte van het etalageraam van de handelszaak te garanderen. Er zal dan een servitude gelden voor de ramen die nu uitgeven op de tuinomgeving van het linkse pand met recht van licht (te bespreken). Het pand kan ook volledig worden verbouwd naar een woning mits bestemmingswijziging, waarbij het perceel achteraan wordt ontpit en een tuinzone wordt voorzien. Op de 1e verdieping mag een bouwdiepte van 13 m aangehouden worden met een dakverdieping van 9 m. Kopers van het handelspand moeten tussenkomen in de kosten voor eigen meters en plaatsen van nieuwe meters in de woning indien het opgesplitst wordt verkocht !
HANDELSPAND MET WOONST & GROTE OPSLAGPLAATS/GARAGE HOB
2550 KONTICH
Prijs : € 336.000
1
2
3
Handelspand met woonst en grote opslagplaats/garage. Hoekwoning welke ideaal gelegen is als handelspand op een drukke doorgangsbaan met op het gelijkvloers een opp. van 54m² met winkel, toilet, ingerichte keuken en woonkamer. Op de 1ste verdieping een grote hall, toilet, woonplaats, keuken, badkamer, nis naar slaapkamer en slaapkamer. Op de 2de verdieping een hall, berging, 2 slaapkamers, toilet en badkamer. Er is een kleine koer met toegang naar de opslagplaats met garagepoort die bereikbaar is via de zijstraat. Ideaal voor bloemenwinkel/begrafenisondernemer gezien ligging kortbij begraafplaats of voor elke andere commerciële activiteit of kantoren. Dit pand kan mogelijk ook aangepast worden naar een meergezinswoning met 2 appartementen (de nodige regelgeving mbt parking en buitenruimte moet worden gerespecteerd).
ZEER GOED GELEGEN COMMERCIELE HANDELSRUIMTE (265 M²)
2800 MECHELEN
Prijs : € 380.000
Zeer goed gelegen handelsruimte op het gelijkvloers (+/- 265 m2) welke kan worden uitgebaat voor alle doeleinden, horeca, winkel, bureel, praktijk, …. Handelsruimte welke achteraan doorloopt naar zuidelijk geörienteerde tuin/ terras (32 m²) met achterliggend nog een extra ruimte functioneel als bureel, opslagruimte, vergaderruimte. Praktisch ingerichte keuken, 2 toiletten, berging en gewelfde kelder (20 m²).   Gerenoveerd in 2012, de vloeren zijn in volle parket en in blauwe oude kassei. Het plafond is voorzien van ingebouwde spots. Achteraan dubbele beglazing, eveneens in de achterliggende ruimte en overal centrale verwarming op gas. Zeer drukke commerciële straat richting markt en station en vlakbij zowel een bovengrondse als ondergrondse parking. Beschikbaarheid te bespreken.
INSTAPKLARE COMMERCIELE RUIMTE (351 m²)
2820 BONHEIDEN
Prijs : € 1.100.000
3
Instapklare commerciële ruimte (351 m²) met gepolierde betonvloer, vloerverwaring, sanitair, alarm en 3 parkeerplaatsen (open carport). Verlichting, camerabeveiliging, winkelinrichting en muziekinstallatie zijn aanwezig maar niet inbegrepen in de prijs (optioneel). In het hartje van het dorp is nog plaats voor diverse, lokale gespecialiseerde bedrijven zowel als winkelomgeving of in dienstverlening. Bonheiden bruist van gemotiveerde ondernemers waardoor de dorpskern belangrijk is om klanten van eigen streek te kunnen bedienen en aantrekken. Horeca is uitgesloten.
HOB HANDELSGELIJKVLOERS MET DUPLEX APPARTEMENT EN GARAGE
1830 MACHELEN
Prijs : € 395.000
3
2
2
Grote half-open bebouwing te huur als “handelsgelijkvloers met duplex appartement en garage”. Inkomhal met toilet en handelsgelijkvloers voor diverse doeleinden, kantoor, vrij beroep, winkel, … ook ideaal voor kapper, schoonheidsspecialiste, verzekeringskantoor, IT, … Er is veel lichtinval waardoor het aangenaam werken is in de handelsruimte en men kan ook genieten van een terras. De ruimte is nu deels ingericht met een toonbank, legborden en kastinrichting welke kan worden aangepast. Op de 1e verdieping is een ruim appartement of deze ruimtes kunnen ook mee als handel / kantoren worden gebruikt. Inkomhal, mooie lichtrijke living, basis ingerichte keuken, badkamer met jacuzzi-bad, douche en lavabomeubel, apart toilet, en 2 slaapkamers met terrasje. De zolderverdieping is super leuk ingericht als een miniloft met een keukenhoek, open badkamer structuur met bad en lavabo + toilet en leefruimte. Zeer goede ligging, kortbij het centrum en invalswegen.
INDUSTRIEEL GEBOUW / KMO UNIT(S)
2820 BONHEIDEN
NIEUWBOUW –  KMO unit 9 op een unieke groene locatie kortbij invalswegen. Basisunit: 235m² + 2 parkeerplaatsen. Vrije hoogte: 6,4 m Poort: 4 m Breedte  en 4.5 m hoogte - met elektrische sectionale poort Stalen draagstructuur met stalen wanden - hoge kwaliteit ALU buitenschrijnwerk en zonnewerend hoogrendement beglazing. Lichtstraat in Alu geïsoleerde profielen voorzien van zonwerende polycarbonaat platen. De vloer is glad afgewerkt gewapend beton. Tussenwanden in 14 cm beton panelen. Prijzen voor verdelingen, tussenverdieping, inplanting bureel of andere specifieke uitvoeringen kunnen worden besproken. Gezien de unit +/- 7 m hoog is, kan mogelijk een binnenverdieping worden geplaatst waardoor tientallen m2 extra kan worden gecreëerd. Beschikbaar einde 2016
Kantoor Brussel
Ambiorixsquare 32
1000 Brussel
Tel. 02 / 231.13.54 
Fax. 02 / 231.13.58 
E-mail: brussels@immoid.be
Kantoor Mechelen
Keizerstraat 18
2800 Mechelen
Tel. 0474 / 24.24.48 

E-mail: info@immoid.be

Kantoor ST-Kat-Waver
Lemanstraat 56
2860 St-Kat-Waver
Tel. 0474/24.24.48 

E-mail: info@immoid.be

Controle Instantie : BIV Luxemburgstraat 16B - 1000 Brussel
Erkend vastgoedmakelaar BIV België 204.804
Erkend vastgoedmakelaar BIV België 506.854

Onderworpen aan de deontologische code BIV : www.biv.be
Onderworpen aan de BIV plichtenleer